ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

Τον τρόμο ζουν οι gay το Ηράκλειο!




Καθημερινό φαινόμενο τα επεισόδια στα στέκια τους με πρώτο από όλα αυτό των Ενετικών Τειχών!
Όπως έχει αποκαλύψει με αποκλειστικό του ρεπορτάζ το CretePlus από τις 7 Νοεμβρίου (δείτε στοhttp://lesbiancrete.blogspot.com/2011/11/gay.html ) , άγνωστοι επιτίθενται και κυνηγούν τους gay, οι οποίοι έχουν κάνει στέκι τους τον περιβάλλοντα χώρο του τάφου του Καζαντζάκη και τα Ενετικά Τείχη γενικότερα!
Μόλις πέφτει το σκοτάδι, τα Τείχη μετατρέπονται σε ένα χώρο στον οποίο μπορεί κανείς να συναντήσει κάθε ...καρυδιάς καρύδι.
Είναι άλλωστε καθημρινό φαινόμενο πλέον στα Τείχη οι μικροκλοπές, η αγοραπωλησία ναρκωτικών και το εμπόριο σάρκας για λίγα ευρώ, με τους gay να πέφτουν εγκληματικών ενεργειών, τη στιγμή που η Αστυνομία εμφανίζεται αναποτελεσματική στην αντιμετώπιση των περιστατικών!
Η μαρτυρία
«Φοβάμαι να κυκλοφορήσω τα βράδια σε δημόσια μέρη του Ηρακλείου στα οποία παλαιότερα πήγαινα σχεδόν καθημερινά»
Ένας από τους ομοφυλόφιλους πολίτες του Ηρακλείου, είχε σπάσει τη σιωπή του και είχε μιλήσει στο Creteplus για τα πάρα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομοφυλόφιλοι στην πόλη και τον τρόμο που επικρατεί στα στέκια τους.
Οι ομοφυλόφιλοι πέφτουν, ειδικά το τελευταίο διάστημα θύματα αγνώστων, οι οποίοι τους κακοποιούν και τους ληστεύουν.
Σύμφωνα με τον Γ., άνθρωποι σαν αυτόν, έρχονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο να πέσουν θύματα αγνώστων, οι οποίοι φαίνεται πως συχνάζουν στα σημεία της πόλης του Ηρακλείου, όπου οι gay πηγαίνουν για να κάνουν κάποια γνωριμία.
Δημόσια μέρη όπως το πάρκο του Γεωργιάδη, τα τείχη πάνω από το Πανάνειο, ο τάφος του Καζαντζάκη και τα τείχη στην Καινούρια Πόρτα.
Οι δράστες προφασιζόμενοι ότι ψάχνουν για παρέα, επιτίθενται και αφού χτυπήσουν πολύ άσχημα τα θύματα τους, τους ληστεύουν και τους αφήνουν αβοήθητους।