ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

Χωριό με καυτές σέξι λεσβίες σαρώνει το διαδίκτυο!

Χαμός στο διαδίκτυο με την πληροφορία για «χωριό με 25.000 καυτές και σέξι λεσβίες». Τι γίνεται στο χωριό Chako Paul που ευθύνεται για την κατάρρευση του ίντερνετ στη Σουηδία;

Ένας μύθος που διαδόθηκε στην Κίνα για ένα χωριό με λεσβίες στη Σουηδία οδήγησε εκατομμύρια Κινέζους να αναζητήσουν μέσω διαδικτύου το χωριό με αποτέλεσμα να γονατίσουν το ίντερνετ στη Σουηδία.

Η φήμη διαδόθηκε από Κινεζικά μέσα ενημέρωσης που έκαναν λόγο για ένα χωριό στη Σουηδία με το όνομα Chako Paul στο οποίο μένουν 25.000 καυτές και σέξι γυναίκες που είναι λεσβίες.

Η είδηση των Κινέζικων μέσων έκανε λόγο για ένα χωριό στη Σουηδία που ιδρύθηκε το 1820 από μια πλούσια χήρα και είχε στην είσοδο της πόλης 2 ξανθιές σέξι φρουρούς που χτυπούσαν τους άντρες όταν προσπαθούσαν να μπουν στην πόλη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι γυναίκες κάτοικοι του χωριού επιδίδονται σε καυτά λεσβιακά όργια, ανήμπορες να συγκρατήσουν τις σεξουαλικές τους ορμές.

Η φαντασία των Κινέζων αντρών οργίασε, καθώς θέλησαν απεγνωσμένα να δουν τις σέξι λεσβίες που μαστίγωναν τους άντρες.
Αμέσως εκατομμύρια Κινέζοι άρχισαν να ψάχνουν μανιωδώς αυτή την πόλη στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα διάφορα Σουηδικά site να δεχθούν εκατομμύρια επισκέψεις μέσα σε μία ημέρα.
Καθώς οι Σουηδικές εταιρείες ίντερνετ δεν ήταν προετοιμασμένες για τέτοια «επιδρομή», πολλά από τα site «γονάτισαν» με αποτέλεσμα να μην είναι προσβάσιμα.
Δυστυχώς, η ιστορία για το χωριό με λεσβίες είναι φανταστική. Αυτό όμως που αληθεύει είναι η ύπαρξη χωριών μόνο για άντρες στην Κίνα, τα οποία σίγουρα θα έδειχναν μεγάλο ενδιαφέρον για ένα λεσβιακό χωριό.