ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

Παιχνίδια με το στήθος και τις θηλές


Οι γυναίκες έχουμε πολλές ερωτογενείς ζώνες, περιοχές των σωμάτων μας που είναι ευαίσθητες στο άγγιγμα και μπορούν να φέρουν σεξουαλική διέργεση, όταν ερεθιστούν। Το παιχνίδι με το στήθος και τις θηλές μιας γυναίκας είναι μια σεξουαλική δραστηριότητα την οποία απολαμβάνουν πολλές λεσβίες। Οι θηλές ορισμένων γυναικών είναι πολύ ευαίσθητες και μπορούν να έχουν οργασμό μόνο με το πείραγμα του στήθους।Άλλες πάλι μπορούν να ανεχθούν μόνο ένα απαλό άγγιγμα στο στήθος τους. Σε άλλες αρέσει να πονούν λίγο. Φροντίσετε να επικοινωνείτε με τη σύντροφό σας για το τι σας αρέσει και τι όχι. Δεν είστε σίγουρη από πού να ξεκινήσετε; Παρακάτω είναι μερικές συμβουλές για το παιχνίδι με το στήθος.

Χαϊδέψτε την

Ξεκινήστε χαϊδεύοντας τα στήθη της απαλά και αργά। Περάστε με την παλάμη σας όλες τις πλευρές και τα άκρα των μαστών της, προχωρώντας προς τις θηλές της. Αγγίξτε τα δύο στήθη ταυτόχρονα ή επικεντρωθείτε σε ένα κάθε φορά.

Πιπιλίστε, γλείψτε και φυσήξτε

Φιλήστε την κάτω από το στήθος। Πάρτε τη θηλή της στο στόμα σας και αφήστε την με ένα ξεφύσημα. Φυσήξτε και τις δύο θηλές. Καθώς θα ερεθίζεται, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερη αίσθηση. Ρωτήστε αν της αρέσει το πιο μαλακό ή το πιο τραχύ άγγιγμα. Τινάξτε ελαφρά με τη γλώσσα σας την άκρη της θηλής της και στη συνέχεια πάρτε ολόκληρο το στήθος στο στόμα σας. Πιπιλίσετε τις θηλές της. Αλλάξτε την κίνηση σε ρούφηγμα και δείτε την αντίδρασή της. Όταν τα χείλη σας παίζουν με το ένα στήθος, πειράξτε το άλλο με το χέρι σας.

Βάλτε ένα παγάκι

Πάρτε ένα παγάκι στο στόμα σας και με την παγωμένη γλώσσα σας, κάνετε ένα γλείψιμο।

Τραβήξτε ή τσιμπήστε

Σε μερικές γυναίκες αρέσει να τους στρίβουν και να τους τραβούν τις θηλές। Μπορεί να είναι λίγο επίπονο, αλλά αυτό είναι μέρος της απόλαυσης. Πάρτε τη ρώγα της ανάμεσα στα δάχτυλά σας και τραβήξτε την αργά. Παρακολουθήστε πώς αντιδρά και προσαρμόστε τη δραστηριότητά σας από αυτό.

Δαγκώστε απαλά

Απαλά χρησιμοποιήστε τα δόντια σας για να κάνετε μικρά δαγκώματα στο στήθος της και τις θηλές της। Το δάγκωμα μπορεί να είναι ευχάριστο ή επώδυνο, ανάλογα με τη γυναίκα, τη διάθεση ή τη χρονική στιγμή του μήνα. Βεβαιωθείτε ότι θα επικοινωνείτε πριν δαγκώσετε πάρα πολύ σκληρά.

Προκαλέστε παλμούς

Δονητές μπορούν να χρησιμοποιηθούν στα στήθη και τις θηλές, τόσο στο παιχνίδι με τη σύντροφο ή μόνες μας। Απλά μια μικρή δόνηση γύρω από τις θηλές μπορεί να παράγει μια έντονη αίσθηση.

Σφίξιμο των θηλών

Αν της αρέσει το τσίμπημα και το δάγκωμα, μπορεί να απολαύσει ένα σφιίξιμο στη θηλή। Μπορείτε να αγοράσετε ένα σφιγκτήρα ακριβώς για το σκοπό αυτό, ή να χρησιμοποιήσετε μια καρφίτσα ρούχων. Η εικόνα της σφιγμένης θηλής μπορεί να είναι ερεθιστική. Οι σφιγκτήρες θηλών πονούν όταν βγαίνουν, αλλά πονά πολύ περισσότερο όταν το αίμα επιστρέφει σε εκείνη την περιοχή. Την πρώτη φορά κάντε το για λίγα λεπτά, για να δείτε πόσο αντέχει.

Μετατρέψτε το στήθος σε γλυκό

Το στήθος είναι ένα εξαιρετικό μέρος για αισθησιακές τροφές όπως το σιρόπι σοκολάτας και η σαντιγί। Μετατρέψτε το σε ένα παγωτό φρούτων με σιρόπι και γλείψτε μέχρι την καρδιά της.

Πηγή: http://lesbianlife.about.com/od/lesbiansex/qt/BreastPlay.htm