ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

The L Project


Μια ομάδα από λεσβιές μουσικούς από τη Μεγάλη Βρετανία πρόκειται να κυκλοφορήσουν ένα νέο single για την καταπολέμηση του ομοφοβικού εκφοβισμού (bullying).

Η κίνηση αυτή, “L-Project” όπως ονομάζεται, θα τιτλοφορείται με το όνομα “It does Get Better”, θα κυκλοφορήσει στις 11 Φεβρουαρίου και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις θα δοθούν στις φιλανθρωπικές ομάδες “Diversity Role Models” και “Stonewall”, που «πολεμούν» για τα gay δικαιώματα.
Η ομάδα του “L-Project” αποτελείτε από 17 κορυφαίες Βρετανίδες καλλιτέχνιδες, μεταξύ των οποίων οι Horse, Sandra MacBeth, Georgey Payne, και Amber Taylor-Groves.
Το “It does Get Better” το έχει γράψει και συνθέσει η Georgey Payne. Πηγή έμπνευσης της είναι ένας αγαπημένος της φίλος, που από τα δεκαπέντε του μέχρι σήμερα έπεφτε θύμα εκφοβισμού και ξυλοδαρμού από συμμαθητές του γιατί είναι gay. Για αυτό το λόγο και επιλεχθήκαν αυτές τις δύο οργανώσεις, γιατί πιστεύουν πως θα συμβάλουν σημαντικά στη βελτίωση της ζωής των ομοφυλοφίλων ανά τον κόσμο!