ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

Συμβουλές ραντεβού για λεσβίες μαμάδες

Είτε έμεινες πρόσφατα μόνη και έχεις παιδιά από μια προηγούμενη λεσβιακή σχέση, είτε πρόσφατα ανοίχτηκες, το να έχεις παιδιά κάνει τα ραντεβού πιο πολύπλοκη υπόθεση. Πώς θα βγεις ραντεβού όταν είσαι μια ελεύθερη λεσβία μαμά; Να μερικές ιδέες:
Γνωστοποίησε στους ανθρώπους πως θέλεις να βγεις ραντεβού
Πες το στους φίλους και τους συναδέλφους σου ότι ψάχνεις να γνωρίσεις κάποια. Ρώτησε για να μάθεις αν θα ήθελαν να σε γνωρίσουν σε κάποια που θα μπορούσες να βγεις.
Πήγαινε εκεί που υπάρχουν και άλλες λεσβίες μητέρες
Πώς μπορείς να συναντήσεις κάποια, όταν μόλις έχεις χρόνο για την εργασία σου, κρατάς τα παιδιά, μαγειρεύεις, καθαρίζεις και έχεις όλες τις άλλες υποχρεώσεις σου; Μπορεί να είναι ένας αγώνας, αλλά αν θέλεις να γνωρίσεις κάποια, πρέπει να βρεις χρόνο. Ένα από τα καλύτερα μέρη μπορεί να είναι ομάδες με άλλες λεσβίες μητέρες. Όχι μόνο για να παίζουν τα παιδιά σου με άλλα παιδιά που έχουν επίσης γονείς του ίδιου φύλου, αλλά για να έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις μερικούς νέους φίλους που περνούν το ίδιο πράγμα με εσένα.
Πήγαινε εκεί που πηγαίνουν λεσβίες γυναίκες
Αν θέλεις να συναντήσεις λεσβίες, πήγαινε εκεί όπου υπάρχουν λεσβίες. Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να γνωρίσεις λεσβίες.
Δημοσίευσε μια προσωπική αγγελία
Σε αυτήν βάλε πράγματα για τα οποία ενδιαφέρεσαι.
Το ραντεβού σου ταιριάζει.
Σίγουρα, τα παιδιά σου έρχονται πρώτα, αλλά το ραντεβού είναι κάτι που κάνεις για τον εαυτό σου. Πάρε μια μπέιμπι σίτερ και πήγαινε να περάσεις καλά. Τα παιδιά σου μπορεί να έχουν συναισθήματα για το ραντεβού σου, μπορεί να σημάνει σε αυτά ότι δε θα συμφιλιωθείς με την προηγούμενη σύντροφό σου. Ή μπορεί να ζηλέψουν που θα περάσεις χρόνο μακριά από αυτά. Όταν για πρώτη φορά βγεις ραντεβού, δεν είναι απαραίτητο τα παιδιά σου να γνωρίζουν ότι αυτό είναι που κάνεις. Απλά πες τους ότι βγαίνεις με φίλους για να περάσεις καλά. Είναι καλό για τα παιδιά σου να σε βλέπουν να απολαμβάνεις τη ζωή σου.
Το να παίζεις λιγάκι δεν είναι κακό
Μπορείς να συναντήσεις κάποια που να ξέρεις ότι δεν έχει τη στόφα της συντρόφου, αλλά σε ελκύει ούτως ή άλλως. Αυτό είναι ωραίο! Ακριβώς επειδή είσαι μια υπεύθυνη μαμά, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να μπεις αμέσως σε μια σοβαρή σχέση. Διασκέδασε, παίξε και βγες με περισσότερα από ένα άτομα, εάν θέλεις!
Συγκράτησε τον εαυτό σου από τα στερεότυπα
Για τις λεσβίες είναι τόσο εύκολο να ερωτευθούν πολύ και γρήγορα. Αλλά όταν τα παιδιά εμπλέκονται είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην μπει στη μέση μια νέα αγάπη πάρα πολύ σύντομα. Οι ειδικοί συμβουλεύουν να περιμένεις τουλάχιστον έξι μήνες πριν από την εισαγωγή μιας νέας συντρόφου στα παιδιά σου.
Κάνε τη γνωριμία φιλική προς τα παιδιά
Όταν έρθει η ώρα να φέρεις τη νέα σου σύντροφο στο σπίτι, ανάλογα με την ηλικία των παιδιών σου, σχεδίασε να την γνωρίσεις σε μια αίθουσα για παγωτό, μια πιτσαρία ή κάποιο μέρος που να ξέρεις ότι αρέσει στα παιδιά σου. Είναι καλύτερο να την παρουσιάσεις πρώτα ως φίλη.
Να κοιμάσαι στο σπίτι της
Αρχικά, αν κοιμάσαι με μια γυναίκα που βγαίνεις, είναι καλύτερο να το κάνεις στο σπίτι της ή μια νύχτα που τα παιδιά δε θα είναι στο σπίτι.
Διασκέδασε!
Θυμήσου, ο μακροπρόθεσμος στόχος του ραντεβού μπορεί να είναι να βρεις μια μόνιμη σύντροφο, αλλά βραχυπρόθεσμα στόχος σου θα πρέπει να είναι να βγεις έξω και να διασκεδάσεις γνωρίζοντας νέους ανθρώπους. Φλέρταρε, χόρεψε, εξερεύνησε νέα ενδιαφέροντα και μάθε μερικά νέα πράγματα για τον εαυτό σου. Καλή διασκέδαση!
Πηγή: http://lesbianlife.about.com/od/lesbiandating/qt/MomDating.htm
αναδημοσίευση: less and more