ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

Λίγες μέρες έμειναν...Εκφράστε την αγάπη σας!!! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

Λίγες μέρες έμειναν που και αυτός ο χρόνος θα φύγει και θα πάρει μαζί του αγάπες που πέρασαν, κακές αναμνήσεις, στεναχώριες, σκέψεις που βαραίνουν...Λίγες μέρες για να μπει ένας καινούριος χρόνος που πάντα ευχόμαστε να είναι καλύτερος από το προηγούμενο και να φέρει γαλήνη στη ψυχή μας και ευτυχία σε κάθε στιγμή μας....
Λίγες μέρες έμειναν και λίγες είναι οι ώρες που «κοιταζόμαστε» πια στο καθρέπτη να δούμε το πραγματικό πρόσωπό μας, εκείνο πίσω από τον εγωισμό μας, εκείνο πίσω από την υπερηφάνεια μας, εκείνο πίσω από τα λάθη μας, εκείνο πίσω από τη καθημερινότητα που δε μας αφήνει να κάνουμε την αυτοκριτική μας...Λίγοι και οι άνθρωποι που μένουν πια κοντά μας, για εμάς και μόνο, και είναι στιγμή να τους αγκαλιάσουμε και να τους εκφράσουμε την αγάπη μας και ένα (τουλάχιστον) ευχαριστώ για τη δύναμή τους να στέκονται δίπλα μας ακόμη....

Οι ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ανήκουν αποκλειστικά στα αγαπημένα μας πρόσωπα!

Και αν οι φετινές γιορτές σε βρίσκουν με το ταίρι σου, τη κοπέλα σου, μη διστάσεις να της το εκφράσεις με κάθε εφικτό και ανέφικτο μέσο.Σχεδιάσε μια ευχάριστη έκπληξη για να της αποδείξεις εμπράκτως πόσο πολύ την αγαπάς.Ακόμα και αν η σύντρφός σου διακρίνεται για τις ικανότητές της στις εκπλήξεις, μην αφήσεις τη βραδιά χωρίς να ετοιμάσεις την δικιά σου έκπληξη!!! «Ο έρωτας περνάει από το στομάχι» και για να το λένε κάτι θα ξέρουν. Ακόμα και αν δεν έχεις έφεση στην μαγειρική, μπορείς πάντα να απολαύσεις με την αγαπημένη σου, υπό το φως των κεριών, ένα υπέροχο γεύμα ...με τη βοήθεια του ίντερνετ και το παράσημο μιας μάστερ σεφ σε περιμένει!!!
Δε χρειάζεται να οργανώσεις κάτι πολύ extreme.Απαραίτητο όμως να έχει τη δική σου προσωπική πινελιά...κάτι δικό σου...(αν σου αρέσει η χειροτεχνία φτιάξε της κάτι ιδιαίτερο, αν σου αρέσει η ποίηση γράψε της κάτι σε μια καρτούλα)!!! Σημασία δεν έχει το δώρο σου να είναι ακριβό ή να λάμπει।Σημασία έχει να λάμπει το πρόσωπό σου τη στιγμή που θα της το δίνεις, που θα της μιλάς και θα τη κοιτάζεις!!!
Αλλά και για εσένα που οι φετινές γιορτές θα σε βρουν μόνη ή πρόσφατα χωρισμένη, κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου!!! Μία μικρή αλλαγή, μια ανανέωση, ένα δώρο που θα σου ανεβάσει το ηθικό. Εξάλλου το αξίζεις, αφού κουραστήκες να αναλώνεσαι σε αγάπες που δε σου ταίριαζαν μέχρι τώρα. Προσπάθησε να περάσεις αυτές τις μέρες με φίλους που αγαπάς πολύ και σε κάνουν να νιώθεις όμορφα. Μη ξεχάσεις όμως και σε αυτούς τη δική τους μικρή έκπληξη, για να τους εκφράσεις το πολυτιμότερο αγαθό που έχεις τη τύχη να απολαμβάνεις από τη φιλία και τη παρέα τους.

Εκφράστε την αγάπη σας στους ανθρώπους που αγαπάτε!!! Κάποια πράγματα τα θεωρούμε αυτονόητα αλλά πρέπει να τους δίνουμε πάντα τη σημασία που τους αξίζει!!!
Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους!!!