ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

Κανάκης: Τα gay ζευγάρια πρέπει να υιοθετούν παιδιά


Χωρίς ταμπού ο Αντώνης Κανάκης έδωσε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και μίλησε για το ποια είναι η σχέση του με τους gay, προκαλώντας την αναστάτωση των αναγνωστών.

«Κλίνω περισσότερο στο να μπορούν να υιοθετούν παιδιά τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια», λέει χωρίς να σκέφτεται τις αντιδράσεις που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση και συμπληρώνει «αυτό το βασίζω περισσότερο στην απλή αλλά ουσιαστική θεωρία ότι το σημαντικότερο που μπορείς να προσφέρεις σε ένα παιδί είναι η αγάπη, η οποία δεν έχει φύλο».

Στην ερώτηση αν θα πάντρευε ένα gay ζευγάρι εκείνος απάντησε, «όπως θα αντιμετώπιζα ένα φιλικό ετερόφυλο ζευγάρι, με τον ίδιο τρόπο θα ανταποκρινόμουν και σε ένα φιλικό μου ομοφυλόφιλο ζευγάρι».

Ο Αντώνης Κανάκης έχει χιούμορ και αυτό φάνηκε όταν στην ερώτηση τι τρέχει με τον Κωστάκη, το floοr manager της εκπομπής του, εκείνος απάντησε, «είναι ένα θέμα που με έχει πληγώσει και δεν θέλω να δώσω συνέχεια». Ενώ εξηγεί πως ξεκίνησε το «φλερτ» με τον Κωστάκη, «ένα βλέμμα ήταν, ένα ξαφνικό βλέμμα κατά την διάρκεια της εκπομπής, μια αυθόρμητη στιγμή που οδήγησε εκεί που οδήγησε».

Τέλος ο παρουσιαστής είπε πως αν έκανε σεξ με μια γυναίκα η οποία είχε κάνει αλλαγή φύλλου και δεν το ήξερε θα τον ενοχλούσε πάρα πολύ.

Η συνέντευξη δόθηκε στο περιοδικό για ομοφυλόφιλους «Screw» και αναδημοσιεύτηκε στο περιοδικό «People». Πριν από τον Αντώνη Κανάκη στο ίδιο περιοδικό είχε δώσει συνέντευξη και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

Πηγή: http://www.star.gr/life_style/87856/