ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

Θραύση κάνει στους γκέι η γυμνή γιόγκα

Μέσα από τις βαριές κουρτίνες του τέταρτου ορόφου ενός studio χορού,οδηγείται κανείς σε μια τάξη αυστηρά για άντρες, που ειδικεύεται στη HotNudeYoga, έναν τύπο άσκησης από αισθησιακή ταντρική γιόγκα, στην οποία εξασκείσαι γυμνός. Μερικές τάξεις είναι εκπαιδευτικές, όμως οι τάξεις «για άντρες μόνο» τείνουν να είναι πιο δημοφιλείς, έχοντας μετατραπεί σε ένα μίνι φαινόμενο στις γκέι κοινότητες, με studios σε Βοστόνη, Σαν Φραντσίσκο και Λος Άντζελες. Οι φανατικοί υποστηρίζουν ότι η γύμνια τούς βοηθά στο να εμβαθύνουν την εξάσκηση στη γιόγκα, όταν «χτίζουν» μια κοντινή παθητική και όχι σεξουαλική κοινότητα. «Πολλοί άνθρωποι, ειδικά όσοι ζουν στην Ν.Υόρκη, δεν έχουν την ευκαιρία να έρθουν κοντά με άλλους ανθρώπους με έναν πιο οικείο τρόπο» εξηγεί ο AaronStar, εμπνευστής της ολόγυμνης τάσης. Και ενώ οι συμμετέχοντες κάνουν περιστασιακές αναφορές με ρίγη ενθουσιασμού, ο Star και οι θιασώτες της ξεκαθαρίζουν: πρόκειται μόνο για σωματική άσκηση. Ο Aaron ξεκίνησε τη HotNudeYoga, για να αφυπνίσει και να μυήσει τους άντρες και ειδικότερα τους γκέι στη φιλοσοφία της γιόγκα, ενώ, παράλληλα, με πρωτοβουλία του κυκλοφόρησε μια σειρά dvd, για να προτρέψει τους yogis να εξασκούνται στην απομόνωση του σπιτιού τους.
Στην μικρή αίθουσα πλανάται ένας αισθησιασμός, κάνοντας την άσκηση συγχρόνως οδυνηρή, παράξενη, αλλά και πρόξενο αμηχανίας. Πολλές από τις στάσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα γίνονται ανά δύο, ενώ τοποθετούν τους δύο συμμετέχοντες αρκετά κοντά, ώστε να ακουμπούν τα γεννητικά τους όργανα μεταξύ τους.

Πηγή: http://toblogtonkirion.gr/2010/06/%CE%B8%CF%81%CE%B1%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%B9-%CE%B7-%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CF%8C%CE%B3%CE%BA%CE%B1/