ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

Η ΟΛΚΕ στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ

Όπως κάθε χρόνο θα βρείτε την ΟΛΚΕ και φέτος στο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ, που γίνεται από τις 9 ως τις 11 Ιούλη στο Άλσος Γουδή (πολύ κοντά στο Μετρό Κατεχάκη, περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.antiracistfestival.gr/prosvasi). Στο φετινό Φεστιβάλ όμως η ΟΛΚΕ διοργανώνει επιπλέον και την εκδήλωση - συζήτηση με θέμα "Για ένα μέτωπο ενάντια στις διακρίσεις: φύλο, μετανάστευση, αναπηρία, μειονότητες και σεξουαλικός προσανατολισμός" την Παρασκευή 9 Ιούλη στις 19.30, με εισηγήτριες τις:
- Andrea Gilbert (Athens Pride, Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι)
- Μέλος της Γυναικείας Ομάδας ΟΚΔΕ - Σπάρτακος
- Λέα Καλαϊτζή (πτυχιούχοw Σπουδών Κώφωσης)
- Ήλια Μιγκάρδου ("Πίσω Θρανία": πρωτοβουλία δασκάλων για την εκμάθηση ελληνικών σε μετανάστες και πρόσφυγες)
και συντονίστρια της εκδήλωσης την Κυριακή Κλοκίτη (Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα). Στη συγκεκριμένη εκδήλωση - συζήτηση θα επιχειρήσουμε να παρουσιάσουμε ποικίλες πλευρές των κοινωνικών διακρίσεων και να δείξουμε πώς συνδέονται τόσο μεταξύ τους όσο και με την λεσβιακή, γκέι, αμφί, τρανς και κουήρ πολιτική ατζέντα.
Θα χαρούμε πολύ να συζητήσουμε μαζί σας είτε στην εκδήλωση της Παρασκευής, είτε κάθε απόγευμα και βράδυ στο τραπεζάκι της ΟΛΚΕ.
[Το συνολικό πρόγραμμα του 15ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: http://antiracistfestival.gr/festival/15o_program_day]

Φιλικά
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΚΕ