ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

Η Τέχνη απελευθερώνει...

Εκθεση ζωγραφικής της Εύης Φωτοπούλου

Εκθεση ζωγραφικής με τίτλο 'Ονειροχρώματα' θα πραγματοποιήσει η εικαστικός Εύη Φωτοπούλου στη Δημοτική Πινακοθήκη Ηρακλείου 'Βασιλική του Αγίου Μάρκου', από τις 2 μέχρι τις 14 Μαΐου.
Παράλληλα, θα παρουσιαστεί το εικονογραφημένο της βιβλίο μυθοπλασίας με τίτλο 'Βραδυνή Συμφωνία'.
Η κριτικός και ιστορικός Τέχνης κα Αθηνά Σχινά σημειώνει:
'Η Εύη Φωτοπούλου είναι μια πνευματικά ανήσυχη δημιουργός. Εκτός από τη γόνιμη φαντασία που διαθέτει, την ενδιαφέρει περισσότερο απ’ όλα ο σύγχρονος άνθρωπος και οι υπαρξιακές του ανάγκες, μέσα σ’ ένα περιβάλλον, στο οποίο βιώνει αφενός τη μοναδικότητα της ομορφιάς και της ζωτικότητάς του, αφετέρου την καταστροφή που επέρχεται από απερίσκεπτες πράξεις και εξαντλητικές εκμεταλλεύσεις των πρώτων υλών της Φύσης.
Τα έργα της σύγχρονης αυτής ζωγράφου αποτυπώνονται, μέσα από μια σειρά μορφοποιήσεων καθώς η αίσθηση της συνομιλίας και των μεταπλάσεων που αφορούν τον εξωτερικό χώρο και την ψυχική ενδοχώρα, παρουσιάζονται σε μια συνάντηση του παρελθόντος με το παρόν και των μύθων με τη σημερινή πραγματικότητα'.
Ωρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 9 π.μ. - 1.30 μ.μ. και 6 - 9 μ.μ.
Σάββατο: 9 π.μ. - 1.30 μ.μ. Κυριακή: Κλειστά. Είσοδος ελεύθερη.
Η Εύη Φωτοπούλου θα συμμετάσχει επίσης στην έκθεση Σύγχρονης Τέχνης 'Prebiennale Venezia 2011', που θα πραγματοποιηθεί 13 - 20 Μαΐου στη Βενετία

πηγή: Χανιώτικα Νέα