ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

Θέλουν να κάνουν γκέι παράδεισο την Χερσόνησο της Κρήτης

 Θέλουν να κάνουν γκέι παράδεισο την Χερσόνησο της Κρήτης



Στα χνάρια … της Τήλου φαίνεται πως οδεύει η Χερσόνησος της Κρήτης, όπως προκύπτει από το αίτημα που έχει ήδη υποβληθεί στο δήμο Χερσονήσου από ταξιδιωτικό γραφείο με έδρα το Λουξεμβούργο।

Σύμφωνα με όσα είπε σε ραδιόφωνο της Κρήτης ο δήμαρχος Χερσονήσου, Ζαχαρίας Δοξαστάκης, το γραφείο ζητά άδεια για την τέλεση γάμων ετεροφυλόφιλων αλλά και ομοφυλόφιλων, καθώς σκοπεύει να διοργανώνει θεματικά ταξίδια στην Κρήτη.

Του γραφείου ηγείται ένα ζευγάρι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, ο ένας εκ των οποίων κατάγεται από την Κρήτη και ο άλλος από τη Μ. Βρετανία.

Σύμφωνα με το ζευγάρι που ζει στην Ανάληψη Χερσονήσου,σκοπός της επιχείρησής τους είναι η ίδρυση και λειτουργία ταξιδιωτικών γραφείων στην περιοχή με ομοφυλόφιλους πελάτες.

Πολύ προσεκτικά ωστόσο εξετάζει την περίπτωση ο δήμαρχος Χερσονήσου, την οποία χαρακτηρίζει «πρόκληση», ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ένα άτυπο δημοψήφισμα, προκειμένου για το θέμα αυτό να τοποθετηθεί η τοπική κοινωνία, η Εκκλησία, και άλλοι φορείς, πλην του δημοτικού συμβουλίου.

Στην ιστοσελίδα της «επιχείρησης» αναφέρεται καθαρά ότι σχεδιάζεται η τέλεση πολιτικών γάμων (μεταξύ ομοφυλόφιλων και ετεροφυλόφιλων), αλλά και βαπτίσεων στην Κρήτη.

Πηγή: cretalive