ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

Πέρασε όμορφα τα Χριστούγεννα και τη Πρωτοχρονιά με τη καλή σου!!!



Οι γιορτές έχουν να κάνουν με το να αφιερώνουμε χρόνο στην οικογένεια και τους φίλους αλλά είναι καλό να περνάμε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τη σύντροφό μας. Όλες πρέπει να βρούμε χρόνο για τους αγαπημένους μας, είναι όμως σημαντικό και να βρούμε χρόνο για την κοπέλα μας.
Αν σχεδιάζετε να περάσετε τις διακοπές οι δυο σας, νομίζω πως είστε πολύ τυχερές. Είναι καλό να αισθάνεστε έτσι και όχι να έχετε κατάθλιψη επειδή θα είστε 'μόνες σας'. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να συνδεθείτε μεταξύ σας από το να κακομάθετε η μία την άλλη, κατά τις γιορτές.
Μερικά πράγραματα που πρέπει να θυμάστε κατά την περίοδο των γιορτών:
Σχεδιάστε εκπλήξεις. Μην καταλήξετε να ετοιμάζετε ένα ρομαντικό ταξίδι και η κοπέλα σας να έχει προσφερθεί για ένα νέο σχέδιο στην εργασία της. Δε χρειάζεται να φύγετε από το σπίτι για να έχετε ρομαντικά Χριστούγεννα, εγώ με την κοπέλα μου περνάμε πολύ όμορφα με το να καθόμαστε μαζί στο σπίτι, να βλέπουμε ταινίες και να πίνουμε κοκταίιλ.
Ετοιμάστε το σκηνικό για ρομαντικά Χριστούγεννα..
Ξεκινήστε με το στολισμό. Για να μπείτε εσείς και η κοπέλα σας στο πνεύμα των γιορτών, είναι μια καλή ιδέα να διακοσμήσετε το σπίτι για τα Χριστούγεννα. Στολίστε το δέντρο, βάλτε γιρλάντες, φωτάκια, όλα αυτά τα ωραία!
Αποφύγετε διαφωνίες και διαμάχες κατά την περίοδο των γιορτών. Έχετε όλο τον υπόλοιπό χρόνο για να γκρινιάζετε για τυχαίες αηδίες.
Αφιερώστε χρόνο σχεδιάζοντας πώς θέλετε να είναι τα ρομαντικά Χριστούγεννα για εκείνη. Για να μειώσετε το άγχος του να τρέχετε στα εμπορικά κέντρα με τα πλήθη, προσπαθήστε να ψωνίσετε από το διαδίκτυο. Να έχετε υπόψιν σας να ψωνίστε μέσα στον προϋπολογισμό σας, μην το παρακάνετε επειδή είναι Χριστούγεννα και δεν έχετε χρήματα όλη την υπόλοιπη χρονιά. Αγοράστε της αυτό που αντέχει το πορτοφόλι σας. Αν αυτό είναι πολυτελή και ρομαντικά Χριστούγεννα, τότε σας παρακαλώ κάντε το!
Πώς σας φαίνεται η ιδέα να μαγειρέψετε εσείς το δείπνο των ρομαντικών σας Χριστουγέννων; Αφού θα είστε μόνο οι δυο σας, να είστε εφευρετική. Απολαύστε το βράδυ σας με ένα δείπνο μαγειρεμένο στο σπίτι με κρασί και ζεστασιά.
Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να σκεφτείτε καλά το σχεδιασμό για το πώς θα περάσετε μαζί τα Χριστούγεννα. Αν όλα όσα προγραμματίζετε είναι έτσι ώστε να της ταιριάζουν και να τα απολαύσει, η αντίδρασή της θα σας αποζημιώσει για την έξτρα προσπάθεια!

Πηγή: http://www.somethinglesbian.com/magic-couples-christmas/