ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

THE L-WORD

"Το πρώτο τηλεοπτικό λεσβιακό σήριαλ που έγινε ποτέ. Μπείτε στον κόσμο των όμορφων κοριτσιών του LA, ερωτευτείτε μαζί τους, ζηλέψτε, κλάψτε, διασκεδάστε. Παντρευτείτε, χωρίστε, φλερτάρετε, ταξιδέψτε. 4 υπέροχα seasons από 14 επεισόδια, τώρα σε dvd με αγγλικούς υποτίτλους. Ποια από όλες τους θα σας πάρει τα μυαλά; "

Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αμερική το 2004 με μεγάλη επιτυχία και μετά την ολοκλήρωση του τρίτου κύκλου (!!!), το κανάλι ζήτησε καινούρια επεισόδια που προβλήθηκαν το 2007.

Όλα ξεκίνησαν όταν επισκέφτηκα μια φίλη μου στην Αθήνα και μου ανέφερε με ενθουσιασμό το περιεχόμενο της σειράς. Το ίδιο βράδυ στηθήκαμε στη τηλεόραση και βάλαμε να παίζει το dvd. Όταν βγήκαμε από το σπίτι την επόμενη το πρωί με πρησμένα μάτια είχαμε μπει στο νόημα. Είχαμε μόλις πατήσει το ποδαράκι μας στον λεσβιακό πλανήτη του Λος Άντζελες. Ο δεύτερος κι ο τρίτος κύκλος ήρθαν στα χέρια μας με συνοπτικές διαδικασίες. Και προκάλεσαν τα ίδια εθιστικά συμπτώματα.

Ο κόσμος αυτός χαζεύοντάς τον είναι τόσο όμορφος που δε θες να συκωθείς από το καναπέ. Κυκλοφορούν μόνο λεσβίες (κουκλάρες όλες), με τους προβληματισμούς τους, τις σχέσεις τους και αραιά και που εμφανίζεται κανένας άντρας που μοιάζει με εξωγήινος σε αυτό το πλανήτη. Και γίνεσαι ένα με τη σειρά και τις πρωταγωνίστριες. Και ανοίγεις τη πόρτα σου να βγεις από το σπίτι σου και νομίζεις ότι θα συναντήσεις αυτές τις Θεές στην επόμενη οδό, στο club που θα βγεις το βράδυ, στη καθημερινότητά σου...και ξαφνικά προσγειώνεσαι στη πραγματικότητα... μα τόσοι άντρες που βρέθηκαν ξαφνικά? και αυτά τα χαζοαστεία τους και τα πειράγματά τους? Αμάν!!! Ας πάω για ποτό να ξεχαστώ...χοντρούλες, ασχημούλες, νταλικούλες και όλα τα καλά του Θεού... ας κάτσω εδώ που κάθομαι, πού να τρέχω τώρα; Το Season 3 που το βάλαμε?
αναρτήθηκε από lecrete@gmail.com