ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

Outview Film Festival 23-29 Απριλίου

23- 29 Απριλίου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας (Ιερά Οδός 48, Γκάζι)
Outview Film Festival (Athens International Gay & Lesbian Film Festival)

To 4o Διεθνές Φεστιβάλ Ομοφυλοφιλικού Κινηματογράφου θα διεξαχθεί 23-29 Απριλίου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας.
Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα διεξάγεται η έκθεση του Κων/νου Ρήγου και του Τάσσου Βρεττού με τον τίτλο, “It’s not about sex”, που δημιουργήθηκε ειδικά για το Φεστιβάλ.
Τα βραβεία των ταινιών θα απονείμουν οι Νατάσσα Μποφίλιου και Ματθίλδη Μαγγίρα στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ στο El Cielo (το πλέον γνωστό καλοκαιρινό Kazarma).
Παρευρισκόμενοι στο φεστιβάλ θα είναι οι Φώτης Σεργουλόπουλος, Θέμις Μπαζάκα, κ.α. οι οποίοι θα προλογίσουν ταινίες του φεστιβάλ.
Ειδικοί καλεσμένοι του φεστιβάλ θα είναι η Monika Treut, η γνωστή σκηνοθέτρια που έχει δουλέψει πάνω σε θέματα φύλου( σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Goethe), και ο βραβευμένος φέτος σκηνοθέτης Michael Stock ο οποίος θα παρουσιάσει την ταινία του “Postcard to Daddy”.
Και φυσικά φετινές βραβευμένες ταινίες που θα δούμε σε πρώτη προβολή από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου, όπως η Berlinale.
Αναλυτικές πληροφορίες για το φεστιβάλ μπορείτε να μάθετε από την επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ, http://www.outview.gr/ κι από το Facebook Group: