ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

Επιστήμονες στην Κίνα λένε νέο gel μπορεί να εμποδίσει τον ιό HIV στις γυναίκες

Οι επιστήμονες στην Κίνα σχεδιάζουν ένα τζελ που περιέχει ένα πειραματικό φάρμακο το οποίο ελπίζουν να μειώσουν το κίνδυνο των μολύνσεων από τον HIV στις γυναίκες.Η αναζήτηση για μια τέτοια προφύλαξη στην Κίνα, είναι επιτακτική μιας και το σεξ αποτελεί νούμερο ένα τρόπος μετάδοσης του ιού HIV και οι νέες μολύνσεις από τον HIV αυξάνεται δραματικά μεταξύ των γυναικών στη Κίνα.Το τζελ δρα ως «αναστολέας της εισόδου" - δέσμευση του ιού της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας από την εισαγωγή σε κύτταρα του ξενιστή, Chen Zhiwei, διευθυντής του Ινστιτούτου του AIDS στο πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Reuters.Το πειραματικό φάρμακο θεραπείας που χρησιμοποιούνται σε αυτό το gel έχει περάσει τις δοκιμές σε ζώα και ένα μικρό τεστ ασφαλείας σε ανθρώπους, είπε ο Τσεν.Ο Τσεν και οι συνεργάτες του ετοιμάζονται τώρα να το μετατρέψουν σε ένα μικροβιοκτόνο - ένα είδος ζελατίνης που εισάγεται στο πρωκτό, για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού HIV, που προκαλεί το AIDS.«Το χρησιμοποιούμε ως μικροβιοκτόνο, τοπικά για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού στις γυναίκες. Οι γυναίκες βρίσκονται σε μειονεκτική θέση κατά τη σεξουαλική επαφή, γι 'αυτό προσπαθούμε να παρέχουμε μερικά μέσα προστασίας σε αυτές ώστε να ελέγχουν τη ζωή τους,» είπε ο Τσεν.
Η κινεζική τζελ θα υποβληθεί σε τρεις κλινικές δοκιμές, σε μια περιοχή με υψηλά ποσοστά συνεπεών του ιού HIV."Θα έχει χιλιάδες τυχαίους συμμετέχοντες ... Θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι ασφαλές και έχει αποτελεσματικότητα, τότε θα ζητηθεί από την κυβέρνηση να στηρίξει την μεγαλύτερη μελέτη», είπε ο Τσεν.
Μια ομάδα επιστημόνων που εργάζονται σε ένα άλλο τζελ που περιέχουν Gilead Sciences tenofovir φαρμάκων κατά του AIDS ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι είχαν μείωση των μολύνσεων από τον HIV στις γυναίκες σε ποσοστό 39 τοις εκατό από μελέτη στη Νότια Αφρική.
Ο Chen εργάζεται με επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο Nanjing και της Σαγκάης Ινστιτούτου Οικογενειακού Προγραμματισμού Έρευνας, μεταξύ άλλων.
Από τους 740.000 ανθρώπους που ζουν με HIV / AIDS στην Κίνα το 2009, το 59 τοις εκατό μολύνθηκαν μέσω της σεξουαλικής επαφής, με 44 τοις εκατό να έχουν μολυνθεί μέσω της ετεροφυλοφιλικής σεξουαλικής επαφής και το 15 τοις εκατό από το ίδιο φύλο, σύμφωνα με μια έκθεση που εκδόθηκε τον Μάιο από το υπουργείο Υγείας της Κίνας και την κοινή ΟΗΕ Πρόγραμμα για το HIV / AIDS
Από το σύνολο, το 30,5 τοις εκατό είναι γυναίκες। Το ποσοστό των γυναικών να μολυνθούν έχει επίσης αυξηθεί, με το αρσενικό / θηλυκό σε αναλογία από 11:01 το 1996 σε 1.4:1 το 2009 σε ορισμένες επαρχίες, σύμφωνα με τις εκθέσεις ειδήσεων.