ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

1 – 21 Σεπτεμβρίου το Διεθνές Φεστιβάλ Γυναικών στην Ερεσσό ΛΕΣΒΟΣ


Εδώ και δεκαετίες ταξιδεύουν γυναίκες στην Ερεσό και έλκονται από αυτόν τον μαγικό τόπο.
Ακόμα και αυτή η Virginia Woolf ήταν εδώ.
Η Σκάλα Ερεσού έχει να προσφέρει αρκετά και αποτελεί ένα ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ ΓΙΑ ΛΕΣΒΙΕΣ με όλες τις ονειρεμένες παραλίες, τα μπαρ για τις λεσβίες, τα ξενοδοχεία για γυναίκες, τα εστιατόρεια και καταστήματά του καθώς και το μυθικό βράχο της Σαπφούς.
Από το 2001 πραγματοποιείται κάθε χρόνο το Σεπτέμβριο το Διεθνές Φεστιβάλ Γυναικών στην Ερεσσό με περισσότερες από 500 γυναίκες από ολόκληρο τον κόσμο.
Εδώ θα βρείτε το πρόγραμμα της Κοινότητας!
Αυτό το χρόνο πραγματοποιήθηκε τον πανέμορφο Μάιο για πρώτη φορά το Διεθνές Εαρινό Φεστιβάλ Σαπφώ με 150 περίπου γυναίκες.
Πρωτεργάτριες του φεστιβάλ είναι η Natascha του Sappho Garden of the Arts, το πολιτιστικό κέντρο για λεσβίες και θέατρο-μπαρ του νησιού, και η Μarleen του TravelWomen.nl.
To Sappho Garden προσφέρει όλο το καλοκαίρι ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.
Στo Sappho Garden εμφανίστηκαν τα τελευταία 5 χρόνια ήδη πάνω από 85 καλλιτέχνιδες και μουσικοί απ’ όλο τον κόσμο και είναι με την επαγγελματική του υπαίθρια σκηνή μοναδικό στον κόσμο σε ό,τι αφορά χώρους διοργάνωσης εκδηλώσεων για γυναίκες και λεσβίες.
Δίπλα από το Sappho Garden υπάρχει το Muse Bar, το Agua Bar, το Belle Ville Bar, καθώς επίσης και το μπαρ της Μαριάννας και η παραλιακή καντίνα της Βάνας.
Για φαγητό προτείνουμε τα εστιατόρια Aubergine και Samadhi.
Πού αλλού στον κόσμο υπάρχουν 5 μπαρ για λεσβίες, ένα υπαίθριο θέατρο, ξενοδοχεία μόνο για γυναίκες, εστιατόρια και καταστήματα για λεσβίες σε περιφέρεια ενός χιλιομέτρου μόνο;
Αυτό υπάρχει μόνο στη Σκάλα Ερεσού
http://www.zougla.gr/