ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

Τελικά γκέι γάμους στη Κρήτη θα έχουμε?


Στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Χερσόνησος, έχει ζητηθεί από ταξιδιωτικό γραφείο, να τελούνται γάμοι ανάμεσα σε ομοφυλόφιλα αλλά και ετεροφυλόφιλα ζευγάρια ως μέρος θεματικών ταξιδιών στο πανέμορφο νησί.
Ο δήμαρχος Χερσονήσου, Ζαχαρίας Δοξαστάκης, επιβεβαίωσε στο Ράδιο Κρήτη πως το γραφείο με έδρα το Λουξεμβούργο, ζητά άδεια για την τέλεση γάμων ετεροφυλόφιλων αλλά και ομοφυλόφιλων, καθώς σκοπεύει να διοργανώνει θεματικά ταξίδια στην Κρήτη.
Του γραφείου ηγείται ένα ζευγάρι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, ο ένας εκ των οποίων κατάγεται από την Κρήτη και ο άλλος από τη Μεγάλη Βρετανία.
Σύμφωνα με το ζευγάρι που ζει στην Ανάληψη Χερσονήσου, πρόθεση είναι η ίδρυση και λειτουργία ταξιδιωτικών γραφείων στην περιοχή.
Πολύ προσεκτικά εξετάζει την περίπτωση ο δήμαρχος Χερσονήσου, την οποία χαρακτηρίζει "πρόκληση", ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεξαχθεί ένα άτυπο δημοψήφισμα, προκειμένου για το θέμα αυτό να τοποθετηθεί η τοπική κοινωνία, η Εκκλησία, και άλλοι φορείς, πλην του δημοτικού συμβουλίου.
Στην ιστοσελίδα του γραφείου αναφέρεται ότι σχεδιάζεται η τέλεση πολιτικών γάμων (μεταξύ ομοφυλόφιλων και ετεροφυλόφιλων) αλλά και βαπτίσεων στην Κρήτη.
Μάλιστα το ζευγάρι που φέρεται να δημιούργησε καριέρα σε ευρωπαϊκούς οργανισμούς, πλέον "καταστάλαξε" στην Κρήτη, όπου και παντρεύτηκαν σε μία ειδυλλιακή και άκρως συμβολική τελετή, στα βουνά του Λασιθίου, παρουσία φίλων και συγγενών.
Πηγή: Cretalive