ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

Άμεση ερωτική απόλαυση για τις γυναίκες με αυτά τα "καυτά σημεία"



Γνώριζες πως, σύμφωνα με την αρχαία κινεζική ερωτική πρακτική, η σεξουαλική ευχαρίστηση για τις γυναίκες επιτυγχάνεται με τη μορφή διέργεσης ορισμένων 'σημείων βελονισμού', ή σημείων απόλαυσης, που όταν διεγείρονται προκαλούν στις γυναίκες ερεθισμό, τονώνουν τη σεξουαλική αντοχή και επαναφορτίζουν το κομμάτι του νευρικού συστήματος που ελέγχει τις σεξουαλικές αισθήσεις;
Το 'πεδίο Τσιναμπάρ' είναι μια γραμμή 7 σημείων από το θώρακα μέχρι το ηβικό οστό, πάνω ακριβώς από το γεννητικό όργανο της γυναίκας.
Προκειμένου να πετύχεις την ενίσχυση της σεξουαλικής ευχαρίστησης σε μια γυναίκα, σκέψου μια νοητή γραμμή μεταξύ των δύο αυτών σημείων, με πέντε επιπλέον σημεία, με σχεδόν ίση απόσταση μεταξύ τους.
Πίεσε το κάθε ένα από αυτά τα σημεία απόλαυσης για τουλάχιστον 5 δευτερόλεπτα και μετά πίεσέ τα πάλι.
Υπάρχουν ακόμα δύο σημεία διέγερσης που βρίσκονται κατά μήκος της πτυχής ανάμεσα στην κοιλιά και τους μηρούς. Το μέρος που αυξάνει την ηδονή στις γυναίκες, βρίσκεται ανάμεσα στον πρωκτό και τη βάση του ανοίγματος του κόλπου.
Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να έχεις επαφή με αυτά τα μέρη σα να αγγίζεις ένα συρμάτινο φράχτη. Τα σημεία αυτά είναι ΠΟΛΥ ευαίσθητα στο άγγιγμα.
Αυτό το κρυφό σημείο μπορεί να προσεγγιστεί με απευθείας πίεση με το δάχτυλο, κατά τη βαθιά διείσδυση στον κόλπο.
Ο λοβός του αυτιού της γυναίκας:
Οι λοβοί των αυτιών είναι γεμάτοι με αιμοφόρα αγγεία και νευρικές απολήξεις. Προσπάθησε να τρίψεις απαλά τους λοβούς της με τις άκρες των δαχτύλων σου, ή γλείψε τους λιγάκι με τη γλώσσα σου. Αυτό μπορεί να προσφέρει μεγάλη ερωτική ευχαρίστηση σε μια γυναίκα. Μια απαλή, ζεστή ανάσα (αρκεί να μη φυσήξεις πολύ δυνατά), μπορεί επίσης να έχει καλά αποτελέσματα.
Οι μηροί της:
Η επιφάνεια της εσωτερικής πλευράς των μηρών μιας γυναίκας είναι εξαιρετικά ευαίσθητη γεμάτη με νεύρα και σε μερικές γυναίκες ο ερεθισμός της συγκεκριμένης περιοχής, αποτελεί μια ωραία περιπέτεια!
Άλλες ερωτογενείς ζώνες στη γυναίκα που προκαλούν διέγερση, είναι:
Ο λαιμός της
Οι μασχάλες της
Ο αφαλός της
Η κοιλιά της
Τα δάχτυλά της
Ποιος ξέρει και τι άλλο; Πρέπει να εξερευνήσεις!
Υπάρχουν τόσες πολλές ερωτικές ζώνες που προκαλούν άμεση σεξουαλική ηδονή στις γυναίκες, σε ολόκληρο το σώμα και στο δικό σου!
Είναι διασκεδαστική η εξερεύνηση, τα φιλιά και τα χάδια και σε οδηγούν σε έντονη ερωτική ευχαρίστηση!
πηγή: http://www.somethinglesbian.com/sexual-pleasure-for-women/