ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

Βοήθησα τον γκέι σύντροφό μου να πεθάνει

Της Σοφία Κατσαρέλη

«Μάλλον έφτασε η στιγμή να εξομολογηθώ ένα μυστικό, που κράτησα για πάρα πολύ καιρό.. Κάποτε.. σκότωσα κάποιον», ομολογεί ο Ray Gosling, δημοσιογράφος του BBC, σε video, στο οποίο παραδέχεται πως βοήθησε τον πάσχοντα από Aids σύντροφό του να φύγει από τη ζωή.
«Ήταν ένας νέος άνδρας.. ο σύντροφός μου», λέει ο 70χρονος σήμερα Gosling, ο οποίος προέβη στην αποκάλυψη του μυστικού του στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Inside Out», που προβάλλεται στη Βρετανία.

«Στο νοσοκομείο μου είπαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα άλλο. Κι εκείνος υπέφερε από αφόρητους πόνους, καθώς έπασχε από Aids. Ζήτησα από το γιατρό να με αφήσει για λίγο μαζί του.. Μόλις βγήκε από το δωμάτιο, πήρα ένα μαξιλάρι και το τοποθέτησα στο πρόσωπό του μέχρι που πέθανε..
Λίγο μετά επέστρεψε ο γιατρός, τον είδε και μου είπε ‘Έφυγε’.. Έτσι απλά.. Και τίποτα δεν ειπώθηκε γι’ αυτό από τότε ξανά», ομολογεί στο video ντοκουμέντο ο Gosling.

Σημειώνεται πως η «υποβοηθούμενη αυτοκτονία» ή ευθανασία εξακολουθεί να θεωρείται εγκληματική πράξη, σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ηνωμένου Βασιλείου, ωστόσο, εξετάζεται ο διαχωρισμός των περιπτώσεων, ώστε άλλοτε να διώκεται και άλλοτε όχι εκείνος, που βοήθησε κάποιον να φύγει από τη ζωή.

Δείτε το Video στη διεύθυνση :
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/8517008.stm