ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

Παρουσίαση βιβλίου: ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ...η απαγωγή του Κώστα Ταχτσή

Οι Εκδόσεις Πολύχρωμος Πλανήτης σας προσκαλούν την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, ώρα 20.00, στην παρουσίαση του βιβλίου της Μπέττυ Βακαλίδου Πόσο πάει...η απαγωγή του Κώστα Ταχτσή.
Οι Εκδόσεις Πολύχρωμος Πλανήτης σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της ΜΠΕΤΤΥ ΒΑΚΑΛΙΔΟΥ
ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ...η απαγωγή του Κώστα Ταχτσή
ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010ΩΡΑ 20:00
ΕΝΩΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 23, ΑΘΗΝΑ,
Σας προσκαλούμε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, ώρα 20.00, στην παρουσίαση του βιβλίου της Μπέττυ Βακαλίδου Πόσο πάει...η απαγωγή του Κώστα Ταχτσή.
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν: ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος (δημοσιογράφος, συγγραφέας), η Αλεξάνδρα Τσόλκα (δημοσιογράφος), ο Λύο Καλοβυρνάς (συγγραφέας, μεταφραστής) και η συγγραφέας του βιβλίου, Μπέττυ Βακαλίδου.
Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.
από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:
Ήτανε καλοκαίρι εκείνο τον καιρό που γυρνούσαμε εγώ κι η Σορέλλα, η καθεμιά στο δικό της μοναχικό και απε¬γνωσμένο δρόμο. Κι ήταν κι εκείνο το καυτερό ηλιάτικο φως που μας έκανε την πορεία ακόμα πιο απεγνωσμένη. Δεν ήμασταν όντα της μέρας εμείς, παλεύαμε όμως τη μέρα να υπάρξουμε. Κι αργότερα που γίναμε στοιχεία τη νύχτας που καρτερούν τον πελάτη, εκείνο το φως μας είχε σημαδέψει για πάντα, μας είχε φθείρει, μας είχε φάει τη σάρκα κι είχε βουλιάξει κάπου στη μνήμη μας. Εκείνο το φως ήταν που θα μας τυραννούσε για όλη την υπόλοιπη ζωή μας. Εκείνες οι καυτερές καλοκαιριάτικες μέρες...