ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

Ο Michael Jackson ήταν ομοφυλόφιλος

Ο Dr. Arnold Klein μαζί με τον βοηθό του Jason Pfeiffer βγήκαν στην τηλεόραση και μίλησαν ανοιχτά. Ο Pfeiffer είχε δεσμό με τον Michael μέχρι και πριν να πεθάνει. Ομως αυτές οι αποκαλύψεις έχουν ενοχλήσει χιλιάδες θαυμαστές του τραγουδιστή και ο Klein δέχεται ακόμα και απειλές για τη ζωή του. Ο ίδιος ομως λέει πως δεν έχει μετανιώσει για αυτό που ειπε και πως δεν αισθάνεται οτι πρόδωσε τον Michael Jackson. Εξάλλου ποτέ του δεν έκρυψε την σεξουαλικότητα του, λέει.
Πηγή: Τροκτικό
Πριν από λίγες μέρες, ο Κλάιν και ο διευθυντής του γραφείου του, Τζέισον Φάιφερ (Jason Pfeiffer) εμφανίστηκαν μαζί στο τηλεοπτικό κανάλι "Extra". Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, απόσπασμα της οποίας μπορείτε να δείτε στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση, ο Φάιφερ αποκάλυψε ότι είχε σχέση με τον Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) τονίζοντας ότι οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά, είχαν κοινά βιώματα από την παιδική τους ηλικία και ένιωθαν βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλο. "Ένιωσα ότι ήταν η αδελφή ψυχή μου", είπε συγκεκριμένα ενώ αυτοχαρακτηρίστηκε ως "ο σύντροφός του".
Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις για τη σχέση αυτή, ο Τζέισον Φάιφερ υπογράμμισε ότι δεν χρειάστηκε ποτέ να ρωτήσει τον Μάικλ αν ήταν ομοφυλόφιλος. Συμπέρανε όμως από τη συμπεριφορά του ότι ήταν αμφιφυλόφιλος, ενώ τόνισε την πίστη του ότι ο Τζάκσον θα συμφωνούσε με την απόφασή του να αποκαλύψει την αλήθεια, λέγοντας ότι θα χαιρόταν που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.
Ο Κλάιν με τη σειρά του, μιλώντας στο TMZ, αποκάλυψε ότι ο Μάικλ ήταν γκέι και ότι ο Τζέισον ήταν "ο έρωτας της ζωής του". Επίσης, υποστήριξε ότι δεν πιστεύει ότι πρόδωσε τον Τζάκσον, ο οποίος πέθανε τον περασμένο Ιούλιο, αφού εκείνος ουδέποτε προσπάθησε να κρύψει τη σεξουαλικότητά του.
"Αν ήταν γκέι; Ναι, ήταν", δήλωσε κατηγορηματικά, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι με αυτό τον τρόπο ελπίζει να βάλει τέλος στις φήμες χρόνων που ήθελαν τον Μάικλ παιδόφιλο. Από όσο μπορεί να γνωρίζει ο ίδιος, όμως, η δύο μηνών σχέση που είχαν οι δύο άντρες, ήταν η μοναδική ομοφυλοφιλική σχέση που είχε ποτέ ο Τζάκσον.
Όμως, οι αποκαλύψεις του Κλάιν και του Φάιφερ, φαίνεται ότι ενόχλησαν κάποιους αφού όπως υποστηρίζουν από εκείνη της στιγμή έχουν δεχτεί και οι δύο "απειλές εναντίον της ζωής τους". Έχουν μάλιστα ζητήσει τη βοήθεια του FBI και προστατεύονται πια από σωματοφύλακες.
Επιμέλεια: Ζωή Κίττα
Πηγή: http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=15574&subid=2&pubid=7914548