ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

Η Τέχνη πάει Παντού!

H ομάδα χορού "Φυσαλίδα" της Γωγώς Πετραλή στην προσπάθεια της να εντάξει την τέχνη παντού στην καθημερινότητά μας, διοργανώνει έναν κύκλο παρουσιάσεων μέσα στο 2011 που θα αφορούν στα Video Art της (παραγωγές 2006-2010) σε ποικίλους καλλιτεχνικούς χώρους, καφέ και μπαρ της πόλης του Ηρακλείου αλλά και άλλων πόλεων του νησιού.

Με μεγάλη χαρά, ανακοινώνουμε την πρεμιέρα αυτού του 'ταξιδιού' μας στο καφέ-μπαρ "Τίτα Μπρίκι" στην οδό Μεραμβέλου 8, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, με το Video Art "Rooms" (παραγωγή 2006).

Η ομάδα χορού Φυσαλίδα σε συνεργασία με το Τίτα-Μπρίκι προσφέρουν μια εναλλακτική καλλιτεχνική πρόταση στους θαμώνες του καφέ-μπαρ, αλλά και σε αυτούς που επιθυμούν να περάσουν και να δουν 'τι παίζει' στο 'πάνω δωμάτιο'!

Το video dance installation "Rooms" καταπιάνεται με την ανάγκη του ανθρώπου για προσωπικό καταφύγιο. Ένα σπίτι φτιαγμένο από σακουλάκια τσαγιού, ένα υπνοδωμάτιο από καρφιά και μια κουζίνα από πίσσα παρουσιάζονται στο έργο. Ο άνθρωπος- performer ψάχνει την ησυχία του. Μέσα στη διαδρομή του, χάνεται μέσα σε απόκοσμα δωμάτια της ψυχής. Η μοναχικότητα μετατρέπεται σε μοναξιά και η ανάγκη για ησυχία σε απομόνωση, υστερία, τρέλα και τέλος σε αυτισμό. Ένα σύντομο ταξίδι από το όνειρο στον εφιάλτη που μπορεί να παρέχει ο προσωπικός μας χώρος.

"Rooms" στο πάνω δωμάτιο του Τίτα Μπρίκι από την Τετάρτη 15 Ιουνίου μέχρι και την Πέμπτη 30 Ιουνίου! Η διάρκεια του βίντεο είναι 11 λεπτά και θα προβάλλεται επαναλαμβανόμενα και καθημερινά από τις 5 έως τις 6 το απόγευμα και ξανά το βράδυ από τις 10 έως τη 1!

Πιστεύοντας πάντα, ότι τέτοιες συνεργασίες σίγουρα οδηγούν σε πιο δημιουργικές μέρες αλλά και νύχτες στην πόλη μας, θα χαρούμε να σας δούμε και από κοντά!

Είμαστε στη διάθεση σας για περαιτέρω πληροφορίες στο contact@fysalidance.com και στο 6976 034814 (Πόπη Μανωλάκη).