ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

8ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Ρεθύμνου


"Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στην έκθεση που διοργανώνουμε στα πλαίσια του αντιρατσιστικού φεστιβάλ που θα γίνει στον Δημοτικό Kήπο της πόλης μας την Παρασκευή 7 και Σάββατο 8 Οκτωβρίου με θέμα τον άνθρωπο και το δικαίωμα του στην ελευθερία και τη ζωή.

«Ενωμένοι ενάντια σε αυτά που μας χωρίζουν», είναι το σύνθημα του φετινού, 8ου αντιρατσιστικού φεστιβάλ Ρεθύμνου που θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό κήπο, αύριο και μεθαύριο.
Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει συζητήσεις σχετικά με το αλληλέγγυο και ανταλλακτικό εμπόριο, τις φασιστικές δράσεις στα σχολεία, τις ευπαθείς ομάδες και την κρίση, την ομοφοβία, τα κινήματα υπεράσπισης των μεταναστών. Θα πραγματοποιηθούν συναυλίες και προβολές ταινιών, ενώ στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής, παιδικό πρόγραμμα, θα παρουσιαστεί θεατρικό δρώμενο και θα γίνει τουρνουά σκάκι. Το Φεστιβάλ ξεκινάει και τις δυο μέρες στις 5.30 το απόγευμα.

Για πρώτη φορά στη Κρήτη στο φεστιβάλ γίνεται αναφορά για την Ομοφοβία - Ας είμαστε όλοι εκεί!

Το Σάββατο το απόγευμα η συμπατριώτισσά μας και μέλος της Λεσβιακής Ομάδας Αθηνών, Έλενα Τουτουδάκη θα ανοίξει την δεύτερη ημέρα των εκδηλώσεων αναπτύσσοντας το θέμα: Ομοφοβία-Σεξισμός, Βιώματα και Πολιτικές ανταγωνιστικά απέναντί τους.
Μαζί της και ο Κωστής Σπηλιώτης, μέλος της Ομοφιλοφιλικής Λεσβιακής Κοινότητας της Ελλάδος.