ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

τρία μυστικά για ελεύθερες λεσβίες που ψάχνουν τον έρωτα


Μήπως ανήκετε στις ελεύθερες που αναζητούν την αγάπη, εδώ έξω στον κόσμο;

Μήπως η ζωή μοιάζει λιγότερο ικανοποιητική επειδή δεν έχετε μια κοπέλα για να την μοιραστείτε μαζί της;

Χάσατε την αυτοπεποίθησή σας επειδή δεν σας ανταποκρίθηκαν άλλες γυναίκες, τον τελευταίο καιρό;

Υπάρχουν φορές που μια γυναίκα ξοδεύει τόσο χρόνο στην εξεύρεση συντρόφου, ενώ δε διαθέτει καθόλου χρόνο για να δει ποια ακριβώς είναι η ίδια. Μια δυνατή, με αυτοπεποίθηση γυναίκα, ξέρει ακριβώς ποια είναι και για ποιους λόγους αυτήν την περίοδο ανήκει στην κατηγορία των ελεύθερων που αναζητούν τον έρωτα. Γνωρίζει πού πηγαίνει στη ζωή και πώς να φτάσει εκεί.. Με ή ΧΩΡΙΣ σύντροφο!

Παρακάτω είναι 3 τρόποι για να προσελκύσεις τον τύπο γυναίκας που θέλεις, επειδή ΞΕΡΕΙΣ τι θέλεις:

1. Γνωρίστε τον σκοπό σας στη ζωή:

Το να γνωρίζεις το σκοπό σου στη ζωή σημαίνει να ξέρεις ποιο είναι το πάθος σου, τι απολαμβάνεις να κάνεις και μετά να το κάνεις πραγματικότητα! Με σκοπό να είμαστε σε μια ευτυχισμένη, επιτυχημένη σχέση, πρέπει να έχουμε μια έντονη αίσθηση του εαυτού μας, να έχουμε στόχους και το συναίσθημα του ενθουσιασμού για εμάς και τη ζωή.

2. Αναγνωρίστε ότι έχετε δύναμη:

Η δύναμη προέρχεται από εσάς. Όταν συνειδητοποιήσετε τη δύναμή σας, θα προσελκύετε γυναίκες στη ζωή σας που προσφέρουν πιο πολλά από όσα παίρνουν. Επίσης, θα είστε πάντα επικεντρωμένες στην ανάπτυξή σας και την προσωπική σας καλυτέρευση.

3. Ο συμβιβασμός δεν είναι λύση:

Το έχω δει πολλές φορές, γυναίκες να συμβιβάζονται και να μένουν σε μια σχέση που γνωρίζουν ότι είναι λάθος για αυτές. Πάρα πολλές γυναίκες συμβιβάζονται απλά για να έχουν 'κάποια' ΄στο πλευρό τους. Λειτουργούν σε ένα πνεύμα έλλειψης σε συνδυασμό με οτιδήποτε τύχει, επειδή δεν είναι μεγάλος κόπος.

Οι γυναίκα που συμβιβάζεται:

Θα δεχτεί να την κακομεταχειρίζονται, ακόμα και αν δεν είναι ευτυχισμένη και ικανοποιημένη.

Δεν έχει επίγνωση των δυνατοτήτων της και τις θυσιάζει για να έχει μια γυναίκα.

Δεν έχει ψηλά τον πήχυ για το ποιους αφήνει να μπαίνουν στη ζωή της.

Δε θα έχετε ποτέ μια 'πραγματική' σχέση, αν δε συνειδητοποιήσετε πως, για να αποκτήσετε τον πραγματικό έρωτα, πρέπει να αγαπάτε τον εαυτό σας.

Είσαι μία από τις πολλές ελεύθερες που αναζητούν την αληθινή αγάπη. Ξεκίνησε αγκαλιάζοντας τις ιδιότητες που σε κάνουν μοναδική, αυτήν που είσαι.

Χρησιμοποίησε τις ιδιότητες αυτές ως προσόντα για να προσελκύσεις τον τύπο των γυναικών που αξίζουν να έχουν ΕΣΕΝΑ στη ζωή τους.

M.J.

Πηγή: http://www.somethinglesbian.com/singles-looking-for-love/
..