ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

10 λάθη που πρέπει να αποφύγετε στο πρώτο ραντεβού



Της Kathy Belge, About.com Guide
Λοιπόν, έχω βρεθεί εκεί. Το διαδικτυακό προφίλ της κοπέλας δείχνει πολλά υποσχόμενο, ή σε ενθουσιάζει όταν την γνωρίζεις σε ένα μπαρ. Κάνεις το γενναίο πρώτο βήμα και της ζητάς να βγείτε, γι αυτό μην τα θαλασσώσεις. Αυτά είναι τα δέκα πιο σημαντικά λάθη που οι λεσβίες χρειάζεται να αποφεύγουν.
1. Μη δίνεις πάρα πολλές πληροφορίες
Ίσως τελικά αυτή να θελήσει να ακούσει για τη μητέρα σας που σας είχε κακοποιήσει λεκτικά όταν ήσασταν παιδί ή για τον καιρό που εσείς και ο πρώην σύζυγος σας κάνατε ένα τρίο με μια άλλη γυναίκα, αλλά όχι στο πρώτο ραντεβού, ούτε και τον πρώτο μήνα που θα βγαίνετε. Σίγουρα μπορείτε να μιλήσετε για το πού μεγαλώσατε και αν ήσασταν παντρεμένη, αλλά κρατήστε τις πολύ προσωπικές λεπτομέρειες, για εσάς.
2. Μη μιλάτε στο κινητό σας
Μπορεί να σκεφτείτε ότι θα εντυπωσιαστεί με τον αριθμό των φορών που το τηλέφωνό σας θα χτυπήσει σε μια νύχτα. Λοιπόν, είστε πολύ δημοφιλείς! Πραγματικά, θα είναι πιο ενδιαφέρον αν μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας πάνω της. Κλείστε το κινητό σας και βάλτε το στην τσέπη σας.
3. Μη μιλάτε πολύ για την πρώην σας
Είναι εντάξει να αναφέρετε ότι είχατε πρώην και ακόμη πόσο καιρό ήσασταν μαζί. Αλλά μη μιλάτε συνεχώς για το πόσο κακή και σκύλα ήταν, πώς πέταξε μια πέτρα στο παράθυρό σας και απήγαγε τη γάτα σας. Επίσης, μην της λέτε πόσο ήσασταν ερωτευμένη μαζί της και πως σκεφτόσασταν ότι επρόκειτο να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας μαζί. Βάλτε το παρελθόν σας πίσω και επικεντρωθείτε στο μέλλον.
4. Μη μεθύσετε
Ένα ή δύο ποτά είναι εντάξει, αλλά να γνωρίζετε τα όριά σας. Καμμιά δε θέλει να ανησυχεί για το πώς θα γυρίσει σπίτι της η κοπέλα με την οποία βγαίνει για ραντεβού, την πρώτη φορά, ή ακόμα χειρότερα να την βλέπει να κάνει εμετό στο μπάνιο.
5. Μην πάτε εκεί που θα είναι όλοι οι φίλοι σας
Της ζητάτε ραντεβού, επειδή θέλετε να την γνωρίσετε καλύτερα. Δε χρειάζεται οι φίλοι σας να σας κάνουν γκριμάτσες από την άλλη άκρη του δωματίου ή να διακόπτουν τη συνομιλία σας. Πηγαίνετε κάπου που αισθάνεστε άνετα, αλλά και που μπορείτε να μιλήσετε κατ 'ιδίαν.
6. Μην είστε υπερευαίσθητη
Κρατήστε το μέτρο. Σίγουρα μπορείτε να μιλήσετε για σοβαρά θέματα αν είναι σημαντικά για εσάς, αλλά μη μιλάτε συνεχώς για καταθλιπτικά θέματα. Παρατηρήστε τη γλώσσα του σώματος της. Αποσυντονίζεται; Αλλάξτε θέμα.
7. Μην κράτατε κατά πολύ το πρώτο ραντεβού
Κρατήστε το πρώτο ραντεβού σύντομο και απλό. Μην την καλέσετε για μια ολόκληρη ημέρα για συγκομιδή μήλων, ποδήλατο, δείπνο. Πηγαίνετε για καφέ, παγωτό ή ένα απλό δείπνο. Δε θέλετε να κολλήσετε με κάποια όλη την ημέρα, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Ή αν τα πράγματα πάνε καλά, θα θέλετε να κρατήσετε ορισμένες δραστηριότητες για το δεύτερο και τρίτο ραντεβού.
8. Μην έχετε πολύ υψηλές προσδοκίες
Είναι ένα πρώτο ραντεβού. Τίποτα περισσότερο. Μην αρχίσετε να κάνετε σχέδια για να μείνετε μαζί, ή να αρχίσετε να πιστεύετε πως τώρα είστε 'ζευγάρι'.
9. Μην παίζετε παιχνίδια
Εάν το ραντεβού δεν πάει καλά και θέλετε μια διέξοδο, απλά πείτε ότι ήταν μια ωραία γνωριμία και φύγετε. Δε χρειάζεται να βάλετε τους φίλους σας να τηλεφωνήσουν και να υποκριθείτε ότι συνέβη ένα ατύχημα και θα πρέπει να φύγετε γρήγορα. Να είστε ειλικρινείς. Μην πείτε ότι θέλετε ένα δεύτερο ραντεβού, εάν δε σκοπεύετε να συνεχίσετε.
10. Μην είστε αγενής
Εμφανιστείτε στην ώρα σας. Να είστε ευγενική μαζί της και σε όλους τους ανθρώπους και το προσωπικό που αντιμετωπίζετε. Επιτρέψτε της να δει την καλύτερη πλευρά σας, ακόμη κι αν δεν σκοπεύετε να την ξαναδείτε. Θυμηθείτε, αυτή μπορεί να έχει μια φίλη που να σας ενδιαφέρει.
Πηγή: http://lesbianlife.about.com/od/lesbiandating/tp/DateMistakes.htm