ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

Γιατί οι άνθρωποι ερωτεύονται?



Η αγάπη δεν είναι κάτι το υπέροχο;
Το γιατί οι άνθρωποι ερωτεύονται και αν αγαπάμε όλοι το ίδιο, είναι ερωτήματα που δεν πιστεύω πως θα έχουν ποτέ πραγματική απάντηση. Έχω δει ανθρώπους να ερωτεύονται και να τους περνάει. Στον κόσμο που ζούμε, υποτίθεται πως γνωρίζουμε μια γυναίκα και μετά ζούμε ευτυχισμένες μαζί της.
Αυτά συμβαίνουν μόνο στα παραμύθια..
Ναι, τα ρομάντζα των βιβλίων μας κάνουν να πιστεύουμε στον έρωτα και να κρατιόμαστε από την σκέψη πως μπορεί να συμβεί και σε εμάς. Επίσης μας κάνει να παίρνουμε το ρίσκο να πληγωθούμε.
Αναζητούμε την παθιασμένη αγάπη, όχι απλά τον πόθο! Στοιχηματίζω πως σκέφτεσαι να γεράσεις με το ξεχωριστό κορίτσι, που θα είναι η αδελφή ψυχή σου.
Θα ήθελες μια γυναίκα η οποία να σε αγαπά, να χαίρεται που είναι μαζί σου και πιθανότατα να θέλει να κάνετε μια οικογένεια μαζί;
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ερωτεύονται, κάποιοι από εμάς για τους σωστούς λόγους, ενώ άλλοι, επειδή δε θέλουν να είναι μόνοι, ερωτεύονται για τους λάθος λόγους:
Οι σωστοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ερωτεύονται, είναι:
Μπορεί να θέλεις να ερωτευθείς ή να ψάχνεις για τον έρωτα, επειδή θέλεις να μοιραστείς τα καλά που υπάρχουν μέσα σου, με κάποια. Ξέρεις πως έχεις να προσφέρεις και το να είσαι ερωτευμένη με κάποια έχει να κάνει με το να δίνεις και να παίρνεις όσα είναι καλά στη ζωή.
Αν οι άνθρωποι καταλάβαιναν με τι έχει να κάνει στην πραγματικότητα το να είναι κανείς ερωτευμένος, θα υπήρχαν λιγότεροι χωρισμοί, λιγότερη ενδοοικογενειακή βία και διαζύγια στον κόσμο.
Πώς γίνεται να την αγαπάς, αν την απατάς;
Πώς την αγαπάς, αν σιχαίνεσαι τον τρόπο που σου φέρεται;
Πώς μπορείς να λες πως την αγαπάς, όταν τσακώνεστε συνεχώς;
Πώς ισχυρίζεσαι ότι την αγαπάς, όταν δε μοιράζεστε τις ίδιες αξίες;
Αυτό δεν είναι αγάπη, ενώ η σχέση σου πιθανότατα ήταν καταδικασμένη από την αρχή. Αυτό σημαίνει πως ήσασταν μαζί, επειδή δε θέλατε να είστε μόνες.
Η αγάπη είναι να είσαι με κάποια που σε καταλαβαίνει και να έχεις κάποια που σε αγαπά, όσο την αγαπάς και εσύ.
Το να ερωτευθείς έχει να κάνει και με την ασφάλεια. Η γυναίκα που θα σου δώσει την ασφάλεια που χρειάζεσαι, είναι εκείνη που θα ερωτευθείς. Βοηθά ακόμα περισσότερο αν έχετε πολλά κοινά.
Οι λάθος λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ερωτεύονται, είναι:
Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ερωτεύονται και είναι λανθασμένοι. Το να είσαι ερωτευμένος είναι ένα γεγονός, σε κάποιους ανθρώπους όμως φαίνεται να τους αρέσει απλά σαν ιδέα.
Επειδή ορισμένες γυναίκες λατρεύουν την ιδέα να είναι ερωτευμένες, κολλούν στην πρώτη που θα τους δώσει λίγη προσοχή. Δεν παίρνουν χρόνο για να γνωρίσουν την κοπέλα και ακόμα και αν έχουν πληγωθεί ξανά και ξανά, αγνοούν τα σημάδια.
Αυτός ο τύπος γυναίκας ενδιαφέρεται περισσότερο να είναι με οποιονδήποτε άνθρωπο παρά να είναι μόνη και έτσι πάντα καταλήγει να ερωτεύεται λάθος άτομα, γιατί αναζητά τα λάθος άτομα.
Οι λάθος τύποι σχέσεων τελειώνουν επειδή όταν ξεκινούν όλα φαίνονται καλά, όταν όμως περνά λίγος χρόνος, απλά οι άνθρωποι ετοιμάζονται να χωρίσουν. Δεν μπορούν να διαχειριστούν τα δύσκολα και αυτό οδηγεί σε ανησυχία παρά σε αγάπη.
Μια σταθερή σχέση περιλαμβάνει σχέδια για το μέλλον, ωρίμανση και ανταλλαγή ιδεών. Ο στόχος σου θα πρέπει να είναι να κάνεις καλύτερο τον εαυτό σου για τη σχέση σου. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από το να είσαι με κάποια για να βλέπουν οι άλλοι πως δεν είσαι μόνη.
Αν θέλεις κάτι καλό, πρέπει να έχεις και κάτι καλό να προσφέρεις..
Θυμήσου, χρειάζεται αρκετός χρόνος για να γνωρίσεις ένα πραγματικά καλό άτομο, αλλά χρειάζεται μόλις μια στιγμή για να γνωρίσεις τον λάθος άνθρωπο.
M.J.
Πηγή: http://www.somethinglesbian.com/2011/10/