ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

6η Ομάδα Αυτογνωσίας για Γκέι Άντρες



Τι σημαίνει να είσαι γκέι; Τι σημαίνει να είσαι άντρας; Πώς μας αφορά η αρρενωπότητα και η θηλυπρέπεια; Πώς κάνουμε ερωτικές σχέσεις; Πώς χειριζόμαστε τη μονογαμία ή την πολυγαμία; Γιατί να (μη) μιλήσουμε για τη σεξουαλική μας ταυτότητα σε άλλους; Ποια στερεότυπα για τους γκέι κυριαρχούν; Πώς μας βλάπτουν; Ποια εκμεταλλευόμαστε κι εμείς οι ίδιοι;
Αυτά και άλλα πολλά θέματα θα συζητηθούν στην έκτη ομάδα αυτογνωσίας για γκέι άντρες που οργανώνωνει για πέμπτη χρονιά φέτος το 10%, μετά την επιτυχία των πέντε προηγούμενων ομάδων.
Την ομάδα συντονίζει σύμβουλος ψυχικής υγείας. Η ομάδα ξεκινά στα τέλη Ιανουαρίου και συναντιέται μία φορά την βδομάδα για 8 εβδομάδες στα γραφεία του 10% στο κέντρο της Αθήνας (πλ. Βικτωρίας).
Η συμμετοχή στην ομάδα (8 συναντήσεις) στοιχίζει 60 ευρώ. Περιορισμένες θέσεις. Η ομάδα θα ξεκινήσει στα τέλη Ιανουαρίου.
Λήξη δήλωσης συμμετοχής 29 Ιανουαρίου
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στείλτε μέιλ στο info@10percent.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή τηλεφωνήστε στο 2130.22.86.36, για να κανονίσουμε μια προσωπική συνάντηση.