ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

Διάσημη σταρ δηλώνει ότι «πάει» και με γυναίκες


Για τους περισσότερους από εμάς, που έχουμε φάει ξενύχτια και ξενύχτια με την τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας «The X-Files», η Γκίλιαν Άντερσον (Gillian Anderson) είναι και θα είναι για πάντα η απόλυτη Πράκτορας Σκάλι (Agent Scully).
Οι καιροί αλλάζουν, η Γκίλιαν έχει προχωρήσει και πλέον αισθάνεται ότι μπορεί να μοιραστεί ιδιωτικές της πληροφορίες, που άλλοτε οι ρεπόρτερς θα σκότωναν για να αποκτήσουν! Η 43χρονη ηθοποιός δηλώνει πλέον ξεκάθαρα ότι έχει πειραμαστιστεί ερωτικά με... γυναίκες στην εφηβεία της.

Σε συνέντευξή της στο γκέι περιοδικό Out, η ηθοποιός - και μητέρα δύο αγοριών με τον Βρετανό μουσικό Μάρκ Γκρίφιθς (Mark Griffiths) - αποκάλυψε: «Είχα σχέση με μια κοπέλα για αρκετό καιρό, όταν ήμουν στο λύκειο» και δεν δίστασε να προσθέσει ότι και τώρα βρίσκει ελκυστικές κάποιες γυναίκες και έχει ενίοτε τις περιπέτειές της.

Στο τέλος της συνέντευξής της η Γκίλιαν, που ψηφίστηκε πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο το 1996 και μία από τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους του κόσμου από το περιοδικό People το 1997, τόνισε ότι συνεχίζουν να τις αρέσουν περισσότερο οι άντρες και ότι οι σχέσεις της με γυναίκες είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Επιμέλεια Χ.Τ.