ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η IRENE K.



Η φίλη Irene K. πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει την επαρχία και να κατέβει στη μεγάλη πόλη.....




Ενώ όλοι ακούμε πως στην Αθήνα δύσκολα επιβιώνεις με την κρίση που υπάρχει για κάποιους άλλους συνεχίζει να αποτελεί όνειρο. Βλέπετε η λατρεμένη και παράλληλα μισητή επαρχία δε σε κρατάει όπως θα ήθελες. Έτσι καταλήγεις να παλεύεις με τον εαυτό σου, με τις συνθήκες και τα αδιέξοδα και θέλεις όλα να τελειώνουν και να σηκωθείς να φύγεις. Πάντα οι πρωτεύουσες είχαν την ιδιαιτερότητα να συγκεντρώνουν ποικίλους ανθρώπους, διαφορετικές κουλτούρες, άλλα μυαλά ίσως πιο ανοιχτά ίσως και πιο κλειστά.

Σε μια πρωτεύουσα χάνεσαι… Δεν είναι σα μια πόλη της επαρχίας όπου οι κύκλοι είναι κύκλοι και πάνω κάτω όλοι ψιλο-γνωρίζονται. Αλλά όπως και να το κάνεις, πάντα το σπίτι σου είναι σπίτι σου.

Η φίλη μας λοιπόν, μετά από πολλά χρόνια σκέψεων και αναβολών μέσα σε μια στιγμή πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει την πόλη της και να κατέβει στο κέντρο της Ελλάδας. Μεγάλο βήμα… δύσκολη εποχή… πολλά διλλήματα… αλλά, γνωρίζω πολύ καλά πως είναι ένα ΟΝΕΙΡΟ που γίνεται πραγματικότητα.

Τέλος πια τα πηγαινέλα, οι ατελείωτες ώρες της επιστροφής, οι αποχαιρετισμοί στο σταθμό… Πάνε αυτά Ρηνιώ! Τέλος! The end! Finis!



Εμείς, οι φίλοι σου και οι συνεργάτες σου το ξέρουμε πως θα επιβιώσεις ό,τι και να συμβεί, θα συνηθίσεις και θα ετοιμάσεις το έδαφος ώστε να «κατέβουμε» και εμείς σε λίγους μήνες.