ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

Επαιξε το ερωτικό παιχνίδι μέχρι θανάτου

Από αυτο-ασφυξία πέθανε δημοφιλής παρουσιαστής του ΒΒC
ΛΟΝΔΙΝΟ Ενα μοναχικό σεξουαλικό παιχνίδι μέχρι θανάτου έπαιξε ο παρουσιαστής του ΒΒC Κρίστιαν Ντίγκμπι , ο οποίος φαίνεται ότι πέθανε από αυτο-ασφυξία, ακριβώς όπως ο ηθοποιός Ντέιβιντ Κάρανταϊν. Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι βρήκε δίπλα στο πτώμα του μια σακούλα και μια ζώνη, σημάδι πως ο 32χρονος άνδρας πνίγηκε κατά τη διάρκεια ενός ερωτικού παιχνιδιού αυτοϊκανοποίησης.

Η ασφυξία είναι μια επικίνδυνη πρακτική που εφαρμόζουν κάποιοι άνδρες, διακόπτοντας για μικρό χρονικό διάστημα την οξυγόνωση του εγκεφάλου με σκοπό να κάνουν πιο έντονη τη σεξουαλική εμπειρία.

Ο Ντίγκμπι, που δεν έκρυβε ότι ήταν ομοφυλόφιλος, εργαζόταν για λογαριασμό του ΒΒC παρουσιάζοντας μια από τις πιο δημοφιλείς εκπομπές του τηλεοπτικού δικτύου, το «Να αγοράσω ή όχι;» («Τo buy or not to buy»), από όπου συμβούλευε ανθρώπους να αγοράσουν ή να πουλήσουν ένα σπίτι. Παλαιότερα είχε διατελέσει οικοδεσπότης της εκπομπής «Τhat Gay Show on ΒΒC Choice», ενώ είχε εργαστεί και στις εκπομπές «Double Αgents», «Living Ιn Τhe Sun», «Ηouse Swap» και «Βuy Ιt, Sell Ιt, Βank Ιt».

«Βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στο Λονδίνο. Η οικογένειά του ενημερώθηκε και η υπόθεση ερευνάται. Μάλλον πρόκειται για άλλο ένα θύμα από μια πρακτική αυτοϊκανοποίησης, που πολλοί τη θεωρούν παιχνίδιαλλά είναι πολύ επικίνδυνη» δήλωσε εκπρόσωπος της Σκότλαντ Γιαρντ.

Η αστυνομία είπε ότι θα διεξαχθούν τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διερευνηθεί αν ο παρουσιαστής είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Πάντως στο σπίτι του δεν βρέθηκαν ίχνη που να δείχνουν παραβίαση και δολοφονία. Οι ντετέκτιβ που ερευνούν την υπόθεση έχουν αποκλείσει το σενάριο της αυτοκτονίας και μιλάνε για άλλη μία ξεκάθαρη περίπτωση ατυχήματος από ερωτική αυτοασφυξία.
Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει δεκάδες θαυμαστές που αφήνουν μηνύματα στις σελίδες του στο Facebook και στο Τwitter. «Ερωτεύτηκα τον Κρίστιαν από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Είχε όμως σχέση με έναν άλλον άνδρα, όποτε γίναμε απλώς δυο πολύ καλοί φίλοι» είπε ο συμπαρουσιαστής του Τζούλιαν Μπένετ . Προσφάτως ο παρουσιαστής είχε κάποια ψυχολογικά προβλήματα επειδή χώρισε από τον φίλο του, ύστερα από σχέση οκτώ ετών. Από ερωτική αυτο-ασφυξία έχασε τη ζωή του, εκτός από τον αμερικανό ηθοποιό Ντέιβιντ Κάρανταϊν, και ο αυστραλός τραγουδιστής του συγκροτήματος ΙΝΧS Μάικλ Χάτσενς.
Πηγή: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=318247&dt=04/03/2010