ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΗΝ Α.Λ.Ο.Κ. (ΑΤΥΠΗ ΛΕΣΒΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΡΗΤΗΣ)

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ - ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/lesbiancrete

OutView Film Festival, 23-29 Απριλίου

Ταινιοθήκη Ελλάδας(Ιερά Οδός 48 και Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-136, Γκάζι)
Postcard to Daddy, Monika Treut, An Englishman in New York, John Hurt...

Αν δεν γνωρίζετε σε τι αναφερόμαστε τότε αυτά είναι λίγα μόνο από τα πράγματα που θα μάθετε στο φετινό OutView Film Festival που θα γίνει στις 23-29 Απριλίου.
Να ξεκινήσουμε λέγοντας ότι το φετινό Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στο νέο κτίριο της Ταινιοθήκης της Ελλάδας στο Γκάζι.
Δουλεύουμε πυρετωδώς να διοργανώσουμε το καλύτερο φεστιβάλ που έχει γίνει ποτέ και ενώ δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε πολλά πράγματα αυτή τη στιγμή, μπορούμε να σας πούμε λίγα από τα highlights του φετινού φεστιβάλ και δεν νομίζω να διαφωνήσετε ότι αναμένεται να είναι όντως από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά δρώμενα της πόλης μας.
Απευθείας από την φετινή Berlinale θα έχουμε την τιμή να δούμε σε πρώτη προβολή την ταινία Postcard to Daddy του Michael Stock η οποία απέσπασε το βραβείο Siegessäule στα φετινά Teddy. Είχαμε την χαρά να δούμε κι άλλη ταινία του Michael Stock στο πρώτο φεστιβάλ, την ταινία 'Prinz in Holleland' ή αλλιώς 'Ο πρίγκηπας στην Κόλαση'. Η προβολή της ταινίας θα γίνει με την παρουσία του σκηνοθέτη.
Με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Goethe θα έχουμε ένα ειδικό αφιέρωμα στην Γερμανίδα Monika Treut, μια σημαντική σκηνοθέτιδα που μας έχει πει πολλά για το φύλο και για την γυναικεία ταυτότητα μέσα από τις ταινίες της και θα την γνωρίσετε από κοντά στο φετινό φεστιβάλ. Στο OutView θα δούμε τις ταινίες: My Father is Coming (1991), Gendernauts (1999) και Ghosted (2009).
Την ζωή του gay icon Quentin Crisp θα δούμε αποτυπωμένη σε δυο ταινίες, The Naked Civil Servant (1975) και An Englishman in New York (2009) -ο τίτλος της ταινίας είναι δανεισμένη από ένα τραγούδι του Sting που έγραψε ειδικά για την μετακόμιση του Quentin Crisp από την Αγγλία στην Αμερική- με πρωταγωνιστή και στις δυο ταινίες τον προτεινόμενο για Όσκαρ John Hurt.
More info soon...
http://www.outview.gr/